Știri & Evenimente

Erasmus Days 2020

În perioada 15 - 17 octombrie, va avea loc evenimentul Erasmus Day, având ca temă principală Mobilitatea internațională și Cetățenia europeană. Evenimentul oferă o ocazie unică beneficiarilor programului Erasmus, de a împărtăși experiența din cadrul programului sau de a face cunoscut proiectul finanțate de acest program.
Expoziții, concerte, concursuri, seminarii, parteneriat, zile deschise, distribuirea de documente Europass Mobility, evenimente digitale, sunt câteva dintre activitățile care se vor desfășura în întreaga Europă, în cele trei zile.
Înscrierile la evenimentele #ErasmusDays 2020 sunt deschise din data de 9 mai, iar cei care doresc să organizeze un eveniment o pot face accesând platforma
Până în prezent au fost înregistrate peste 200 de evenimente, în țări precum Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Spania, Turcia și Ucraina.

Pentru mai multe informatii accesați pagina de evenimente din cadrul programului Erasmus pentru a afla mai multe informații.