Știri & Evenimente

BEACONING @ Expoziție Viena

In perioada 04 - 06 decembrie 2018, proiectul BEACONING, reprezentat de o echipa de la Universitatea Coventry, Marea Britanie, BIBA - Germania, ATS - Romania si Geomotion - Spania, a participat la expozitia organizata in cadrul ICT 2018, care a avut loc la Viena. Anul acesta, expozitia a avut la baza trei teme: "Societatea in era digitala", "Crearea de retele si tehnologie" si "Transformarea Industriei si a Economiei".

Evenimentul a inclus o expozitie a tuturor proiectelor de cercetare si inovare finantate de Uniunea Europeana, curente dar si din programele anterioare, prezentandu-se cele mai bune rezultatele. Expozitia ICT-2018, a fost organizata de Directoratul General pentru Retele de Comunicare, Continut si Tehnologie (DG CONNECT), rezentandu-se initiativele care sprijina Piata Digitala.

Avand ca obiectiv principal, promovarea, prezentarea, colectarea de feedback si stabilirea unor colaborari pe viitor, echipa BEACONING a organizat si incurajat participanti sa porneasca intr-o aventura digitala, sa descopere si sa exploreze oportunitatile oferite de experientele de invatare gamificate, folosid intrumentele dezvoltate in cadrul proiectului, oferindu-se la final si un premiu pentru castigator.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina BEACONING.EU

Castigatorul concursului organziat de echipa BEACONING