DIGITOOLS

Awesome Image

Proiectul Digitools - Digitalization of Training Contents for Middle Schools își propune să contribuie la dezvoltarea conținutului educațional digital european, prin promovarea activităților pedagogice adaptate la contextul actual și pentru a îmbunătății abilitățile și competențele digitale ale profesorilor. Creșterea calității și incluziunii sistemelor de educație și formare și furnizarea de competențe digitale pentru toate părțile interesate, este de importanță strategică pentru UE în ceea ce privește Planul de acțiune pentru educația digitală (2021-2027) - DEAP.

Principalele obiective ale proiectului sunt:

  • dezvoltarea de abilități și competențe digitale pentru cadrele didactice care predau matematică, științe și limba engleză la nivel de gimnaziu. Vor fi puse la dipoziție materiale digitale de instruire, instrumente digitale de evaluare pentru clasele selectate.
  • dezvoltarea abilităților de învățare digitală ale elevilor din școlile gimnaziale prin intermediul platformei DIGITOOLS.
  • sprijinirea profesorilor, directorilor de școli și factorilor de decizie cu privire la digitalizarea educației prin oferirea de recomandări de bune practici.
  • sprijinirea părinții cu privire la utilizarea unor metode digitale de învațare în educația copiilor acasă, prin oferirea de recomandări de bune practici.

Date proiect

Nr. Grant: KA226-C8348F1C
Cofinanțat de: Erasmus+
Coordonator: Governorship of İstanbul
Parteneri din mediul academic/institute: Institute for the Promotion of Development and Training, Spania; Inspectoratul Școlar Județean Iasi, România; Bogazici University, Turcia; Istanbul Provincial Directorate of National Education, Turcia.
Companii/ONG: Center for Educational Initiative Aassociation, Bulgaria; Advanced Technology Systems, România.

Identitate vizuală

Rețele sociale