VIE

Awesome Image

Proiectul VIE – Virtual Presence in Higher Education Hybrid Learning Delivery își propune să dezvolte o platformă digitală de colaborare care să susțină prezența virtuală pe lângă prezența fizică, prin modele de învățare hibride și flexibile. Scopul proiectului este de a crea un cadru de învățare bazat pe servicii digitale, care să răspundă nevoilor învățământului superior, în ceea ce privește adaptarea în timp real a procesului de învățare, în situații excepționale.

Principalele obiective ale proiectului sunt:

  • crearea de medii virtuale de colaborare pentru sectorul de învățământ superior, care promovează lucrul în echipă, în timp real, de la distanță. Prin intermediul acestor medii colaborative, studenții pot lucra simultan la proiecte comune.
  • adaptarea procesului de învățare on-line și față în față, pe baza nevoilor educaționale prezente și viitoare, ale studenților. Mai precis, aceste medii virtuale vor permite studenților să coopereze de la distanță la proiecte care în mod noraml se desfășurau față în față.
  • crearea unei abordării metodologice de învățare și pentru promovarea învățării în medii digitale, în plus față de învățarea în medii clasice și furnizarea de modele de învățare bazate pe rezolvarea de probleme.

Date proiect

Nr. Grant: KA226-A280C010
Cofinanțat de: Erasmus+
Coordonator: Universitatea Tallinn
Parteneri din mediul academic/Cercetători: Universitatea Thessaly, Universitatea Vigo, Universitatea Tampere
Companii/ONG: PA College Limited, Advanced Technology Systems

Identitate vizuală

Rețele sociale

Website